WLC

WEIGHT LOSS CHALLENGE
Venue: Level 6, Wisma Lim Foo Yong
Jalan Raja Chulan, Kuala Lumpur
Time: 7.30pm - 8.30pm
Day: Every Wednesday

HOM

Every Tuesday
6th Floor
Wisma Lim Foo Yong
Jalan Raja Chulan
HOM - 12.30 pm
HOM - 7.45 pm


Kaunter Pelawat


MAHAL KE...?? 12:26 AM

Mahal lah...itu la perkataan pertama yang keluar dari mulut Cek Wan bila dengar harga Start Now Pack Herbalife. 370 hengget? Ishh...cam tak mampu je. Lagi pon Cek Wan ni jenis suka 'hot hot chicken ..tuuutttt'. Rasa tak berbaloi je.


Tapi bila Cek Wan buat kira-kira, Cek Wan cuma belanja lebih kurang 12 ringgit je sehari. Betul tak? Cuba tekan-tekan calculator tu sekejap. Kalau nak dikira, makan pagi dah tentu 5 hengget paling kurang. Makan malam pulak lagi lah...dalam 10 hengget, itu pun kalau tak keluar makan kat restoran ngan Hubby and anak-anak. Kurang-kurang pon 50 hengget...lagi lebih bajet nih...
Pulak tu, Cek Wan ni sibuk la beli vitamin tu vitamin nih...konon untuk kesihatan...jamu usah la cakap...segala jamu dah cuba! Ha...dah berapa tu? maunya 200 sebulan untuk supplement sahaja.


Cek Wan pon buat la kira-kira lagi...kalau beli Start Now Pack lebih kurang 370 hengget. Boleh kuruskan badan, buang toksin, tambah tenaga dan sekaligus lengkap dengan semua sumber vitamin untuk badan. Kulit dan rambut pun jadi cantik sebab produk ni berasaskan soya...
Hmm...kurang sikit belanja untuk makan...maklumlah makanan pon dah mahal...beras pon naik harga! Apa lagi kita 'shake' aje lah...Alhamdulillah...Cek Wan dapat la apa yang diidamkan selama ini...badan pon semakin langsing, kulit bertambah cantik, demam pon dah jarang sekali...takde la asyik MC je...ahahaha


So...mahal ke? Kalau nak dapat diskaun jadi lah ahli herbalife...Korang fikir-fikir la sendiri...

0 comments: