WLC

WEIGHT LOSS CHALLENGE
Venue: Level 6, Wisma Lim Foo Yong
Jalan Raja Chulan, Kuala Lumpur
Time: 7.30pm - 8.30pm
Day: Every Wednesday

HOM

Every Tuesday
6th Floor
Wisma Lim Foo Yong
Jalan Raja Chulan
HOM - 12.30 pm
HOM - 7.45 pm


Kaunter Pelawat


APA ITU HERBALIFE? 1:30 AM


Pernah dengar x company atau produk yang bernama HERBALIFE? Tentu ada diantara anda xpernah dengar langsung.
Herbalife adalah pemimpin dalam membangunkan produk pengurusan berat badan terkini, pemakanan dan juga penjagaan personal. Teknologi terkini digunakan dalam mencipta formula untuk setiap keperluan - sama ada berkaitan dengan jantina, umur, atau badan badan yang khusus, Produk-produk ini diasaskan dari kemajuan sains makanan, suplimentasi mikronutrien dan sains herbal. Ia dihasilkan untuk meningkatkan kualiti hidup anda dan penyediaan kepada kesihatan masa hadapan.
Dengan menyatukan kebaikan semulajadi dan sains terkini, Herbalife adalah yang paling termaju dalam memaksimumkan kesihatan diri.
TENTANG HERBALIFE
  • Diasaskan pada 1980, Herbalife International adalah sebuah syarikat penjagaan kesihatan terunggul yang mengkhusus dalam mempermudahkan ke arah kehidupan yang sihat
  • Telah mencecah 29tahun (2009). Lama bukan?
  • telah berada di 70 buah negara dan masih lagi bertambah pada setiap tahun
  • 60Juta pelanggan yang berpuas hati dan masih lagi bertambah. Mungkin anda juga akan menjadi pelanggan yang berpuas hati selepas ini.
  • Disenaraikan dalam bursa saham NYSE. Bukan mudah untuk sesuatu syarikat disenaraikan di bursa saham NYSE. Hanya syarikat yang berprestij dan mantap sahaja yang mampu menyenaraikan diri dalam bursa saham NYSE. Kalau anda x percaya, anda boleh layari internet dan carik tentang NYSE.
  • Lembaga Penasihat Saintifik dan Perubatan.
  • No 1 syarikat pengurusan berat badan di serata dunia.
  • Malaysia telah berjaya mendapat tempat yang kesembilan di antara 70 buah negara!
BAGAIMANA IA BERMULA

Ia bermula dengan tragik. Ibu kepada Mark Hughes, pengasas Herbalife, menjadi ketagihan kepada pil diet yang dibenarkan dan meninggal dunia akibat pengambilan berlebihan. Sungguhpun Mark hanya berumur 18 tahun, beliau bertekad mencari jalan untuk membantu kesihatan pengguna melalui pemakanan yang baik serta mencipta program pengurangan berat badan yang selamat dan berkesan. Setelah beberapa lama melalui proses pengkajian dan pembangunan, Mark melancarkan Herbalife untuk memenuhi misi menjadikan peningkatan kesihatan dan kesejahteraan badan dapat dinikmati oleh semua orang di dunia ini.

DIREKA SECARA SAINTIFIK KHUSUS UNTUK KEJAYAAN ANDA

Produk Herbalife yang inovatif dihasilkan oleh para saintis, doktor dan pakar pemakanan dengan mengambilkira kesihatan dan kesejahteraan pengguna. Walaupun produk Herbalife berformulakan semulajadi untuk kesejahteraan seumur hidup dan mudah diperolehi, namun janji untuk peluang perniagaan pastinya memberikan ganjaran kewangan yang menguntungkan.

PAKAR YANG ANDA BOLEH PERCAYA

Lembaga Penasihat Saintifik Herbalife, Kumpulan Perhubungan Perubatan dan Lembaga Penasihat Perubatan adalah tenaga utama di belakang kejayaan industri Herbalife. Kumpulan pakar saintifik inilah yang mengarah pembangunan produk Herbalife menerusi kajian dan pengujian produk, agar kualiti Herbalife mampu mencapai standard yang ditentukan oleh industri pada masa kini.

SOKONGAN YANG ANDA BOLEH HARAPKAN

Dengan kumpulan yang melebihi satu juta pengedar bebas menjual produk Herbalife di melebihi 70 buah negara di seluruh dunia ( dan jualan retail sebanyak $1.8 billion), anda boleh pastikan yang anda mempunyai sokongan untuk berjaya.

0 comments: